A Lidl a 2020-as férfi kézilabda-Eb hivatalos friss élelmiszerpartnere

08.01.2020 12:00:00 | Budapest

A Lidl a 2020-as férfi kézilabda-Európa-bajnokság hivatalos friss élelmiszer partnere. A megállapodás értelmében a vállalat a játékok során friss, kiváló minőségű gyümölcsöket biztosít a játékosok, az edzők, a játékvezetők és az önkéntesek számára egyaránt. 2017 óta immáron ez a negyedik alkalom, hogy az áruházlánc a kézilabda-Európa-bajnokság vagy világbajnokság hivatalos friss élelmiszerpartnere.

A férfi kézilabda-Európa-bajnokságot 2020. január 9-26. között rendezik meg, ez a partnerség pedig hangsúlyozza a Lidl elkötelezettségét a kiegyensúlyozott táplálkozás, a testmozgás, a csapatmunka és a nemzetközi együttműködés mellett. Mindezeken túl a vállalat számára fontos a dinamizmus, a teljesítményorientáltság és korrektség. Világszerte összesen 287 ezer alkalmazott gondoskodik arról, hogy vásárlói minden nap friss, magas minőségű termékeket találjanak az áruházak polcain kedvező áron. A Lidl Magyarországnál a zöldség és gyümölcs kínálat jelentős része hazai beszállítóktól, helyi termelésből származik, de a teljes termékkínálatról is elmondható, hogy közel 60 százalékuk magyar termék. A Lidl a 2020-as férfi kézilabda-Eb hivatalos friss élelmiszer partnereként örömmel biztosítja a játékosok, az edzők, a játékot felügyelők és az önkéntesek számára a  kiváló minőségű és friss élelmiszereket.

„A kézilabda-bajnokságon a csapatjáték és a nemzetköziség olyan értékek, amelyek a Lidl számára is rendkívül fontosak, ezért is köteleztük el magunkat ezen sportág támogatása mellett. Tudjuk, hogy mennyire fontos a csapat sikere és ezért is várjuk izgalommal a 2020-as férfi kézilabda-Európa-bajnokságot.” – emelte ki Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője.

Sajtókapcsolat

Lidl sajtóosztály
sajto@lidl.hu

Kategóriák


Letöltés

Letöltés (148.78 KB)

Megosztás

Egyéb dokumentumok
Tudj meg többet