fenntarthatóság

Fenntarthatóság

A fenntarthatóság számunkra

Felelősséget vállalunk mindazokon a területeken, ahol a Lidl, mint vállalat hatással van az emberekre és a környezetre. Felelősségteljes vállalatként az a feladatunk, hogy minden nap megfeleljünk a minőségre vonatkozó ígéretünknek, miközben megóvjuk környezetünket a jövő számára.

A fenntarthatóbb jövőért

Lidl Magyarország fenntarthatósági jelentés 2020/2021

Vállalatunk újabb mérföldkőhöz érkezett

Megjelent második Fenntarthatósági Jelentésünk!

Az elmúlt két évben tovább erősítettük a fenntartható fejlődés melletti elköteleződésünket, dolgoztunk kitűzött céljaink elérésén, ezen felül új, meghatározó vállalásokat is tettünk az élhetőbb jövő érdekében.

A 2020/2021-es gazdasági években elért eredményeinket második Fenntarthatósági Jelentésünkben foglaltuk össze, legyen szó fenntartható termékkínálatunkról, energiahatékonysági intézkedéseinkről, támogatott társadalmi ügyekről vagy felelős munkáltatóként való működésünkről.  Ismerje meg, hogyan gondolkodunk a fenntarthatóbb jövőről és mit teszünk érte nap mint nap.

Kattintson, lapozza át jelentésünket! A menüből kiválasztva a PDF letöltése opciót, le is töltheti a dokumentumot.

 

Friss CSR híreink

Cselekvési területeink

Nap mint nap konkrét intézkedéseket valósítunk meg mind az öt tevékenységi területünkön - termékkínálat, munkavállalóink, környezet, üzleti partnereink, társadalom - a fenntarthatóság növelésére, regionális és globális szinten egyaránt.

Kiadványaink

A Lidl hisz az érintettekkel való felelős és  átlátható kommunikációban az értékesítés során. A vonatkozó területeket illetően számos kiadványunk is készült, melyek segítségével többet tudhat meg a fenntarthatóság melletti elkötelezettségünkről.