HU Lidl Shop

Kapcsolat

Kapcsolat vásárlóinknak

Vásárlóinknak

Kérdése van a termékeinkkel, az áruhazaink nyitvatartási idejével kapcsolatban, a termékek használati utasítását keresi vagy véleményét szeretné megosztani? Itt megtalálja azokat az elérhetőségeket, melyek segítségére vannak. Így a gyakran ismételt kérdéseket, de természetesen vevőszolgálatunk is segít a kapcsolatfelvételi űrlapon, a közösségi hálón vagy telefonon keresztül.

kapcsolat álláskeresőknek

Álláspályázóinknak

Ha szeretne a csapatunk tagja lenni, szívesen belevetné magát a munkába, kezdeményező és szívesen vállal felelősséget, akkor nálunk jó helyen jár.
Együtt hatékonyan és dinamikusan dolgozunk a minőség és a siker érdekében. Egy nemzetközi csapat tagjaként változatos munkakörökben próbálhatja ki magát. A vállalat vezetősége támogat és ösztönöz, együtt nagyszerű megoldásokban lehet része. Képzéseket nyújtunk és változatos munkakörökben kínálunk karrierlehetőséget. Vonzó munkahelyi feltételek és tisztességes bánásmód képezik sikerünk alapjait. 
Karrier a Lidl-nél? További információk itt.

Kapcsolat beszállítóinknak

Beszállítóinknak

Szeretne egy sikeres hálózat tagja lenni? Mi a Lidl-nél tudjuk, hogy mi hosszútávú és sikeres partnerkapcsolat kialakítására törekszünk annak érdekében, hogy vásárlóinknak minden nap a legmagasabb minőséget kínáljuk kedvező árakon. Szeretne Ön is termékével a vásárlók elégedettségéhez hozzájárulni? 
Legyen Ön is a beszállítónk!

Lépjen kapcsolatba velünk!

Kapcsolat a sajtónak

Sajtó képviselőinek

Újságíróként gyorsan elérhető sajtóközleményt vagy képanyagot keres vállalatunkról és a termékeinkről? Csak egy kattintás és a Lidl Media Centerben minden fontos sajtóközleményt és hírt megtalál.
Az intuitív keresőfunkcióval gyorsan és egyszerűen megtalálhatók a vállalatunkról szóló sajtóközlemények, fényképek és videók.
Minden információ egy helyen. 

Ingatlan

Ingatlanokkal kapcsolatban

Különböző üzletkoncepcióinkkal minden telephely számára a legmegfelelőbb megoldást kínáljuk – a város peremén, vidéken vagy a sűrűn beépített városközpontokban. A Ingatlanok oldalunkon minden információt megtalál az üzletek és a logisztikai központok kialakításáról szóló koncepcióinkról. Szeretne eladóteret bérelni vagy számunkra bérbe adni? 
Kérjük, regisztrálja ingatlankínálatát az alábbi online űrlapon.