Jó az embereknek Lidl

A jövő útján – A tisztességes együttműködésért!

A raktári dolgozóktól a gazdálkodókig, a beszerzőktől az üzletekben dolgozókig– a Lidl világszerte számtalan ember mindennapjaira hatással van. Az ő elkötelezettségüknek köszönhetjük, hogy azt a minőséget nyújthatjuk, amelyre vásárlóink a bevásárlás során számítanak. Emiatt még fontosabb az, hogy az emberek igényeit minden tevékenységünk tekintetében felismerjük és figyelembe vegyük.
Munkáltatóként, üzleti partnerként, valamint társadalmi szereplőként különleges felelősséggel bírunk. Ezért több mindent teszünk, ami jó az embereknek.

Ez konkrétan azt jelenti, hogy munkavállalóinknak továbbra is a legjobb munkakörnyezetet biztosítjuk a személyes felelősségvállalás, az esélyegyenlőség, a csapatmunka és a hatékonyság érdekében. Ellátási láncunkban ügyelünk az emberi jogok, valamint a munkaügyi és állatjóléti szabványok feltétel nélküli betartására. Ezenkívül abban is támogatjuk munkavállalóinkat és vásárlóinkat, hogy felelősségteljesebben és fenntarthatóbban cselekedjenek.

Megbízható és egyenrangú partnerei szeretnénk lenni mindazoknak, akikkel minden nap együtt dolgozunk. Csak így tudunk bizalmon alapuló környezetet biztosítani munkavállalóink, az ellátási láncaink által érintett partnereink, valamint vásárlóink számára.

 

Elkötelezettségünk az emberek iránt

tbd