to be defined by country

Minőség mindenkinek

Felelős termékkínálatra vonatkozó ígéretünk

Kiváló minőségű termékeket kínálunk vásárlóinknak a lehető legkedvezőbb áron. Így tesszük lehetővé, hogy többet nyújtsunk számukra az alapvető élelmiszerrel történő ellátásnál és hozzájáruljunk vásárlóink és családjaik magasabb szintű életminőségéhez.

A Lidlnél lehetőségük van a vásárlóknak arra, hogy különböző termékekből válasszanak, hiszen az áruházlánc állandó kínálatában az élelmiszer- és a nem élelmiszer típusú árucsoportokban több mint 4.500 márkás és a Lidl sajátmárkás terméke található meg, mely utóbbiak csak a Lidlben kaphatóak. Ezek közé tartoznak többek között a különböző biotermékek, a fairtrade termékek és számos, hazai beszállítótól származó termék. A kínálatban természetesen azok a vásárlók is megtalálják az igényeiket, akik speciális táplálkozást folytatnak, így például a laktóz- és gluténmentes, a vegán vagy vegetáriánus termékek is elérhetőek a polcokon.

Mindezeken felül számos szezonális és akciós termék is megtalálható, mert a mi igényünk is az, hogy változatosságot kínáljunk vásárlóinknak.

Változatos termékkínálat

Termékeink

A Lidlben a vásárlók mindent megtalálnak nemcsak a mindennapi szükségleteikhez, hanem azon túl is. Így a hazai és a szezonális, a bio és a fairtrade termékeket, a vegetáriánus és a vegán élelmiszereket, de a bőr- és a környezetbarát textíliákat is. A gyümölcsök és a zöldségek, a pékáruk és a hústermékek meghatározó része hazai termelésből származik. Ezen kívül a vásárlók a változó akciós kínálatban a különböző kozmetikumokat, háztartási cikkeket, elektromos és barkács termékeket is megtalálják. A tesztgyőztes és új termékekkel kapcsolatos áttekintést itt találja.

to be defined by country

Minőségi szabványaink

 

Vásárlóink minden nap biztosak lehetnek abban, hogy a Lidl Magyarországnál a legmagasabb szintű szabványok érvényesülnek – a működésünkben, a partnereinknél és az ellátási láncunkban.  

Átfogó minőségirányítási rendszerünk révén biztosítjuk, hogy termékeink minden nap megfeleljenek vásárlóink elvárásainak. Mielőtt saját márkás termékeinket forgalomba hozzuk, alaposan bevizsgáltatjuk és teszteljük azokat. Szigorú ellenőrzések biztosítják a kiváló minőségű élelmiszereket, a friss gyümölcsöket és zöldségeket, valamint a biztonságos játékokat. Ezt a mércét tűztük ki magunk elé, mint megbízható és felelős kiskereskedelemi partner. Hogy miként felelünk meg minőségi szabványainknak, és milyen díjak igazolják ezt, arról bővebben itt olvashat.

Termékjelölések és tanúsítványok

Termékjelölések és tanúsítványok

A Lidl Magyarország vásárlói fenntartható termesztésből származó kávét, felelős halászatból származó halat és tenger gyümölcseit, valamint tisztességes kereskedelemben előállított élelmiszereket, textíliákat és egyéb termékeket találnak a polcokon, amelyek előállításánál figyelembe vették az éghajlat védelmét, a biológiai sokféleséget és az ökológiai földhasználatot. A Lidl Magyarországnál ezt átlátható módon, különböző alapítványok és környezetvédelmi szervezetek jól ismert tanúsítványaival jelöljük. A fenntarthatóságot képviselő hazai saját márkák közé tartozik a Fairglobe és a Bio-Organic. A címkékről és tanúsítványokról bővebben itt olvashat.

Beszállító partnereink

Legjobb beszállítók

Nemcsak magunkkal, hanem beszállítóinkkal szemben is a legmagasabb minőségi követelményeket támasztjuk. Hosszú távú, megbízható partnerségben együtt fejlesztjük ki az optimális megoldásokat, hogy elérjük közös célunkat, a magas minőséget.

Üzleti partnereink kivétel nélkül követik a Lidl magatartási kódexét, melyben rögzítjük, hogy vállalatunk hogyan éri el magas minőséget társadalmilag, ökológiailag és méltányosan felelős módon. A Lidl nemzetközi beszállítói partnerei olyan elismert tanúsítványokkal rendelkeznek, mint például a Nemzetközi Élelmiszer-szabvány (IFS) vagy a Brit Kiskereskedelmi Szövetség (BRC) világszerte érvényes szabványa. A bio- vagy a fair trade termékeket előállító partnereknek további tanúsítványokkal kell rendelkezniük. A beszállítók telephelyein független intézetek rendszeres auditok keretében ellenőrzik termékeink gyártási folyamatait.