Lidl fajátékok a karácsonyfa alá

12.11.2019 12:00:00 | Budapest

A karácsony a család ünnepe: amíg a szülők részére az ünnepek gyakran elintéznivalókat és kellemetlen meglepetéseket tartogatnak, addig a gyermekek számára csupa szórakozást jelentenek. A Lidl karácsonykor a most reneszánszukat élő kiváló minőségű fajátékok széles választékát kínálja vásárlóinak, melyekkel minden gyermek arcára mosoly csalható.

A Lidl fából készült játékai az ünnepek főszereplői a karácsonyfa alatt. Az áruházlánc kínálatában elérhető XXL vonatkészlettel a gyerekek mozdonyvezetőként próbálhatják ki magukat és több emeletes magasságban szállíthatják az utasokat végső úti céljaikhoz. A nagy méretű babaház is kiváló szórakozást kínál, ahol a gyerekek karácsonyi vacsorát szervírozhatnak a babaház lakóinak. Az áruházlánc a játékkatalógusában ezenfelül számos olyan ajándékötletet kínál, melyekkel kicsiknek és nagyoknak is óriási örömet szerezhetünk karácsony este.

A szeretettel készített fajátékokon túl az áruházlánc a közkedvelt Deluxe termékcsalád széles választékát kínálja az ünnepekre megkönnyítve ezzel a vásárlók dolgát, hogy a karácsonyi menüt könnyedén varázsolják ünnepivé. A finom ételek és a színes játékok mellett az áruházlánc vicces mintájú  karácsonyi pulóverek széles választékával is szeretné meglepni az egész családot, így biztosítva az vidám ünnepi hangulatot a fiatalok és az idősek számára egyaránt.

A Lidl karácsonyi termékeivel garantált, hogy az ünnepre való készülődés időszaka örömmel telik. Így jöhet is a karácsony! A Lidl fajátékai november 14-től és még további termékekkel november 28-tól érhetőek el az áruházak kínálatában a Lidl-től már megszokott kiváló minőségben és kedvező árakon.

Készüljünk együtt az ünnepekre!

 

Sajtókapcsolat

Lidl sajtóosztály
sajto@lidl.hu

Kategóriák


Letöltés

Letöltés (261.39 KB)

Megosztás

Egyéb dokumentumok
Tudj meg többet