Készüljön a Lidl Deluxe finomságaival az ünnepekre

04.11.2019 12:00:00 | Budapest

Az karácsonyi előkészületek során - ahol ünnepi menüt tervezünk, sütit sütünk, karácsonyfát díszítünk, ajándékot csomagolunk - a legtöbb ember váratlan meglepetésekkel találhatja szemben magát. A Lidl örömmel segít abban, hogy az év legszebb ünnepére való készülődés időszaka stresszmentes legyen, hiszen az áruházlánc karácsonyi Deluxe kínálatával igazán ízletes és változatos ételek kerülhetnek a gazdagon díszített ünnepi asztalra.

A Lidl Deluxe termékeinek köszönhetően minden család nyugodtan készülődhet a karácsonyra, mivel az áruházlánc karácsonyi kínálata mindenki számára tartogat valami kellemes meglepetést. A Deluxe termékcsaládban különleges sajtokat és húskészítményeket is találhatunk, melyekkel mennyei előétel varázsolható karácsonyestére, míg a klasszikus menü kedvelői számára pedig kiváló választás lehet az Ossobuco, mely borjúlábszár változó kiszerelésben  vásárolható meg. Aki idén valami igazán ínyenc fogással szeretné meglepni szeretteit, teheti azt a Szent Jakab kagylóval, melyet bormártással kínálunk vagy az egész homárral igazi különlegességet szervírozhat az ünnepi asztalra. Akik vegetáriánus menüt terveznek, azok is számos termék közül választhatnak a Deluxe sokszínű kínálatából. Természetesen a finom desszertek sem hiányozhatnak az ünnepekkor, így a karácsonyi menü befejezéseként a Lidl olyan édességeket kínál, mint például a macaron, a karácsonyi jégkrém vagy a csokoládéfelfújt.

A Lidl Deluxe termékei nemcsak az ünnepnapokon gondoskodnak a kulináris élményekről, hanem ünnepivé varázsolják az adventi időszakot is. Így az áruházlánc Deluxe márkacsaládjának köszönhetően igazán örömteli, stresszmentes és finomságokban gazdag lehet a karácsony.

A finom Deluxe termékeken túl az áruházlánc ünnepi kínálatában olyan változatos ajándékötletekkel, meglepetésekkel kíván kedveskedni az egész család számára, mint például a „karácsonyi pulcsi”, vagy a kiváló minőségű, reneszánszukat most élő fajátékok. A Lidl karácsonyi termékeivel minden készen áll az ünnepléshez – bármi, amire csak szüksége lehet.

Az áruházlánc Deluxe karácsonyi különlegességei november 4-től érhetőek el az áruházakban és teszik tökéletessé az ünnepi menüt a Lidl-től már megszokott kiváló minőségben és kedvező árakon.

Készüljünk együtt az ünnepekre!

 

Sajtókapcsolat

Lidl sajtóosztály
sajto@lidl.hu

Kategóriák


Letöltés

Letöltés (269.78 KB)

Megosztás

Egyéb dokumentumok
Tudj meg többet