IDÉN IS TOP EMPLOYER DÍJAT NYERT A LIDL MAGYARORSZÁG

19.01.2023 11:00:00 | Budapest

Top Employer 2023

A független "Top Employers Institute" minden évben elismeri a világ legjobb munkáltatóit. A Lidl Magyarország idén második alkalommal került be a Top Employer minősítést elnyerő vállalatok sorába, és így az ország legjobb munkáltatói között tudhatja magát. 2023-ban a Lidl összesen 28 országban nyerte el a rangos Top Employer díjat, és ezzel együtt, immár hatodik alkalommal kapta meg a Top Employer Europe elismerést.

A Top Employer minősítéssel rendelkező vállalatok elkötelezettek amellett, hogy munkavállalóikat üzleti tevékenységük középpontjába helyezzék, és kiemelkedő munkakörülményeket biztosítsanak számukra. A Top Employers Institute a vállalatokat egy kérdőív alkalmazásával, az általuk megadott információk alapján értékeli. Ez 6 átfogó HR dimenziót és 20 HR-területet érint, úgy mint például a HR stratégia, a munkakörülmények, a toborzás, az oktatás és a jólét.

Mit jelent a Top Employer minősítés?

A Top Employer minősítést azok a vállalatok nyerhetik el, amelyek HR-stratégiájuk részeként magas szinten támogatják az új munkavállalók beilleszkedését. A Lidl Magyarország több intézkedése, például a személyre szabott betanulási folyamatok kialakítása és a köszöntőnapok megszervezése is ezt a célt szolgálják. Az áruházlánc a versenyképes béreken kívül számos egyéb juttatással motiválja a munkavállalóit, többek között az üzletekben levásárolható Lidl kártyát, és nagy értékű egészségbiztosítási csomagot is biztosít minden alkalmazottjának. A vállalat sikeres működésének egyik kulcsa a dolgozók felkészültsége és pozitív hozzáállása, amit a Lidl mint munkáltató folyamatos fejlődési és előrelépési lehetőségekkel támogat. Mindezeken túl on the job képzések, folyamatos, párbeszéd-alapú visszajelzések, vezetői támogatás a dolgozók egyéni fejlődésében, és csapatépítő programok várják a munkatársi közösséghez csatlakozókat. A Lidl Magyarország számára kiemelten fontos, hogy a személyes felelősségvállalás, az esélyegyenlőség, a csapatmunka és a magas teljesítmény érdekében a legjobb munkakörnyezetet biztosítsa munkavállalóinak.  A Lidl számára a vonzó munkakörnyezet magában foglalja azt is, hogy a munkavállalók folyamatosan, a lehetőségeiknek megfelelően fejlődhetnek, valamint a munka és a magánélet egyensúlyát is.

„A kivételes idők a legjobbat hozzák ki az emberekből és a szervezetekből. Ennek tanúi lehettünk az idei Top Employers Certification programunkban: a Top Employer 2023 minősítést elnyerő vállalatok rendkívüli teljesítményt nyújtottak. A Lidl Magyarország mindig is ismert volt arról, hogy odafigyel munkavállalói fejlődésre és jólétére, ezáltal kollektíven formálják a munka világát. Büszkén mutatjuk be a vezető, emberközpontú munkáltatókat, a Top Employer 2023 elismerést elnyerő vállalatokat" – mondta David Plink, a Top Employers Institute vezérigazgatója.

„Az, hogy idén is elnyertük a Top Employer díjat, annak elismerése, hogy olyan munkakörnyezetet teremtünk, amelyben munkavállalóink állnak a középpontban, és munkatársaink fejlesztését, fejlődését a legmagasabb szintű prioritásként kezeljük, amihez átfogó képzési és továbbképzési intézkedésekkel, nyílt visszajelzési kultúrával és mindenkire kiterjedő, csapatszellemet erősítő együttműködéssel járulunk hozzá. Munkatársaink azok, akik a Lidl-t azzá teszik, ami, és akik megteremtik vállalatunk sikerének alapját. Ezért nagy öröm számunkra, hogy HR munkánkat egy független testület is elismerte, és a Lidl idén is kiemelkedő munkáltatónak bizonyult" – hangsúlyozta Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője.

A Top Employers Institute-ról

A Top Employers Institute a kiemelkedő munkáltatói gyakorlatokat tanúsító globális intézmény. Segít felgyorsítani ezeket a gyakorlatokat, hogy gazdagítsuk a munka világát. A Top Employers Institute tanúsítási programján keresztül a résztvevő vállalatok validáltathatják, tanúsíttathatják és elismertethetik, hogy a legjobb munkáltatók közé tartoznak. A több mint 30 éve alapított Top Employers Institute 121 országban/régióban már 2052 szervezetet tanúsított. Ezek a Top Employers Institute elismeréssel rendelkező vállalatok világszerte több mint 9,5 millió munkavállaló életére gyakorolnak pozitív hatást.

 

Sajtókapcsolat

Lidl sajtóosztály
sajto@lidl.hu

Letöltés

Letöltés (129.03 KB)

Megosztás

Egyéb dokumentumok
Tudj meg többet