A Lidl lett az Év Kereskedője

27.09.2021 12:00:00 | Budapest

Díjeső hullott és összesen három elismerést hozott el a Lidl Magyarország az idei StarStore versenyről. A boltok versenyében a vállalat 4. kerületi, Görgey úti áruháza kapta Az Év Diszkont Üzlete 2021 címet, míg a kereskedelmi láncok megmérettetésében a Lidl lett Az Év Diszkont Üzletlánca 2021. A pályázott kereskedelmi láncok közül az összesített eredmények alapján, pontazonossággal, így megosztottan, de szintén a Lidl lett az egyik abszolút győztes és Az Év Kiskereskedője 2021 cím büszke tulajdonosa.

A Trade Magazin idén 16 kategóriában hirdette meg a StarStore – Év kereskedője 2021 versenyét, melynek idei újdonsága, hogy nem csak az egyes értékesítési pontok, de a kereskedelmi láncok is megmérethették magukat. A szakmai zsűri az összhatás, a koncepció és megvalósítás összhangja, illetve az eredetiség és kreativitás szerint döntött az ország legjobb boltjairól.

A díjátadóra a Business Days konferencia gálaestjén ünnepélyes keretek között került sor. A Lidl Magyarország a zsűri döntésének értelmében három díjat is elnyert.

„Hatalmas büszkeség számunkra, hogy három kategóriában is a legjobbnak bizonyultunk. Sikereinkért köszönettel tartozunk minden munkavállalónknak és hazai beszállítónknak, akik lehetővé teszik, hogy vásárlóink minden igényét kiszolgálhassuk, legyen szó széles, minőségi termékkínálatról vagy a vásárlói élmény megteremtéséről. Ezen túl köszönjük vásárlóink lojalitását, akik rendszeresen visszatérnek hozzánk” – emelte ki Tőzsér Judit a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője.

Az eredményhirdetés legjobban várt kategóriája Az Év Kiskereskedője 2021 cím volt, melyet pontazonossággal, így megosztva a Lidl vehetett át. A piacvezető vállalat pályázati anyaga működésének minden területét rendkívül komplexen bemutatta, így többek között eddig elért eredményeit és jövőbeli céljait; széles, minőségi termékkínálatát; a hazai beszállítókat támogató programját; munkáltatói márkáját; fenntarthatósági törekvéseit, valamint beruházásait.

A Lidl vehette át Az Év Diszkont Üzletlánca 2021 címet, 4. kerületi Görgey úti áruháza „A múlt és jelen találkozása” című pályázatával pedig Az Év Diszkont Üzlete 2021 lett. Az áruháznak otthont adó épület különleges történelmi múltra tekint vissza: az 1882-ben alapított, első Magyar Textilüzem és Pamutgyár egyik épülete került átépítésre. Itt találkozik a múlt és a magyar hagyományok iránti elhivatottság a modern, fenntartható technológiákkal, ami a vállalat egyik legfontosabb alapelve. A terület rendezése során több mint 1000 négyzetméter parkosított területet is visszaadott az áruházlánc a természetnek.

 

Sajtókapcsolat

Lidl sajtóosztály
sajto@lidl.hu

Letöltés

Letöltés (151.99 KB)

Megosztás

Egyéb dokumentumok
Tudj meg többet