600 rászoruló családnak segít a Lidl karácsonykor

18.12.2018 11:00:00 | Budapest

#Veledteljes karácsonyi kampányának keretében, közösségi média oldalainak követőivel közösen 600 rászoruló családnak segít a Lidl Magyarország. Az összesen 3 011 400 Ft értékű tartós élelmiszeradományt, a Gyermekétkeztetési Alapítvány közreműködésével 6 település hátrányos helyzetű családjai kapják meg, ezáltal könnyítve meg az ünnepi készülődést.

A karácsony nem a tökéletes menütől vagy az ajándékoktól, hanem szeretteinktől teljes, igazi mondanivalója az együtt töltött idő fontossága, hiszen csak az számít, hogy kivel töltjük az ünnepeket. E gondolatokra hívta fel a figyelmet az áruházlánc hétvégén zárult karácsonyi kezdeményezése, melynek során a Lidl arra kérte közösségi oldalainak követőit, hogy osszák meg, nekik kivel teljes a karácsony. A cél a figyelemfelhíváson túl a segítségnyújtás is volt, a vállalat hátrányos helyzetű gyermekek családjainak szerette volna szebbé varázsolni az ünnepi készülődést.

A #veledteljes kampány eredményeképpen, a kezdeményezéshez csatlakozókkal közösen a Lidl Magyarország 600 családnak tud segítséget nyújtani a karácsonyi készülődéshez. A tartós élelmiszereket tartalmazó ajándékcsomagokat a Gyermekétkeztetési Alapítvány juttatja el a rászorulókhoz még az ünnepek előtt.

„A Lidl Magyarország számára kiemelten fontos, hogy a társadalmi célú kezdeményezésekkel segítse a hátrányos helyzetű gyermekek támogatását. Még nagyobb öröm számunkra, hogy ezúttal követőinkkel, vásárlóinkkal közösen tehetjük szebbé több mint félezer család karácsonyát.” – mondta Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője.

Az áruházlánc működésének szerves része a társadalmilag felelős gondolkodás, a gyermeki jólétet kezdetektől fogva kiemelkedően fontosnak tekinti. Társadalmi felelősségvállalási programjainak kiemelt célja a hátrányos helyeztű gyermekek és azok családjainak támogatása. A #Veledteljes kampány is ezt a célkitűzést támogatta, eredményeképpen ezúttal is több száz magyar család kapott segítséget a vállalat támogatása által.

Sajtókapcsolat

Lidl sajtóosztály
sajto@lidl.hu

Kategóriák


Letöltés

Letöltés (353.73 KB)

Megosztás

Egyéb dokumentumok
Tudj meg többet