Ismét Superbrands-díja a Lidl

30.05.2018 10:00:00 | Budapest
Superbands

 Hatodszorra nyerte el a Superbrands díjat a Lidl Magyarország. A széles nagyközönség számára is ismert, magas minőséget szimbolizáló Superbrands védjeggyel a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkákat díjazzák közel 90 országban.

A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet. A Lidl Magyarország hatodik alkalommal tudhatja magáénak az elismerést és tartozhat a legnépszerűbb márkák mezőnyébe.

– Ez az elismerés nagyon fontos a számunkra, hiszen jelzi, hogy jó irányba haladunk, munkánk nem hiábavaló. Köszönjük vásárlóink bizalmát, elégedettségükért továbbra is mindent megteszünk. Valamennyi munkavállalónknak ezúton is köszönjük, hogy hozzájárultak a közös sikerhez – mondta Tőzsér Judit, a Lidl vállalati kommunikációs vezetője.

Superbrands díjakat idén a tizennegyedik alkalommal ítélték oda Magyarországon. A döntést több lépcsős előszűrést követően 45 tagú, független, marketingszakmai és vállalatvezető szakemberekből álló bizottság hozta meg.

A programot huszonhárom évvel ezelőtt a marketinggel és kommunikációval foglalkozó szaktekintélyek indították útjára Nagy-Britanniában. A cél kettős volt: a kiemelkedő márkák reflektorfénybe állítása, valamint követendő példák felmutatása. A program az indulás óta a világ minden részén ismertté vált, ma már közel 90 országban jelent különleges minősítést a Superbrands cím.

Sajtókapcsolat

Lidl sajtóosztály
sajto@lidl.hu

Egyéb dokumentumok

Dokumentumok (1)
 • Superbrands

  Sajtóközlemény

  Budapest, 08.05.2018

  Dokumentum típusa: pdf
  Fájl mérete: 225.53 KB
  download

Tudj meg többet