Üvegvisszaváltás

üvegvisszaváltás

Tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy legtöbb üzletünkben üvegvisszaváltó automata működik. Fontos, hogy a vonalkód minden esetben legyen felismerhető a göngyölegen. Az automata csak az üres, tiszta, sérülésmentes göngyöleget tudja átvenni.

ÜVEG: Csak a LIDL-üzletekben forgalmazott BETÉTDÍJAS üvegeket áll módunkban visszavenni. Az általunk forgalmazott göngyölegek betétdíjai a következők: Boros üveg 1l -  75 Ft

ALUMÍNIUM DOBOZ: Bárhol vásárolt alumínium dobozt visszaveszünk. Fontos, hogy a doboz ne legyen összetörve, gyűrve, mert akkor a gép nem tudja felismerni. Darabonként 2 Ft-ért vesszük vissza.

PET-PALACK: Bárhol vásárolt PET-palackot visszaveszünk. Fontos, hogy ne maradjon rajta a kupak, a palack ne legyen összetörve, összegyűrve, mert akkor a gép nem tudja felismerni. Darabonként 1 Ft-ért vesszük vissza.

Tájékoztatjuk, hogy a 71/2010. (III. 19.) kormányrendelet, valamint a 94/2002. (V. 5.) kormányrendelet alapján üzletünk köteles mindennemű kereskedelmi csomagolást átvenni, amelyért azonban nem köteles ellenértéket fizetni. Ennek értelmében az üzletünk által nem forgalmazott betétdíjas, illetve nem betétdíjas termék visszavétele ingyenes, és ellenszolgáltatás nélkül történik.