ISMÉT EXTRA KEDVEZMÉNYEKET AD A LIDL A 65 ÉV FELETTIEKNEK

12.02.2024 11:00:00 | Budapest

ISMÉT EXTRA KEDVEZMÉNYEKET AD A LIDL A 65 ÉV FELETTIEKNEK

A Lidl elkötelezett aziránt, hogy vásárlóinak minden esetben a lehető legjobb árakat tudja biztosítani. Az áruházlánc tavalyi, nagy sikerű akciója után most ismét a 65 év felettieknek szeretne többet adni, akik február 15-21. között így tovább csökkenthetik az élelmiszerre fordított kiadásaikat. Az extra kedvezmények keretében ezúttal a 65 év feletti vásárlók a friss zöldségekhez és gyümölcsökhöz, valamint a hűtött húskészítményekhez 10 százalékkal olcsóbban juthatnak hozzá.  

Piacvezető áruházláncként a Lidl idén is folytatja árcsökkentési programját annak érdekében, hogy az alacsony árak biztosításával támogatni tudja vásárlóit, a magyar családokat abban, hogy a lehető legolcsóbban intézhessék a bevásárlást. A program keretében a vállalat külön gondolt a 65 év felettiekre is, akiknek extra kedvezményeket nyújtott számos termékre. A Lidl most ismét nekik szeretne kedvezni és ezúttal a kiváló minőségű, friss zöldségeket és gyümölcsöket, valamint hűtött húskészítményeket kínál számukra akciósan február 15-21. között.

„Immár több mint egy éve szisztematikusan azon dolgozunk, hogy minél jobb árakkal, valamint minél több és nagyobb mértékű kedvezményekkel járuljunk hozzá az infláció letöréséhez és vásárlóink kiadásainak mérsékléséhez. A magyar lakosság ötöde 65 év feletti, és célunk, hogy könnyebben elérhetővé váljanak számukra a szervezet számára oly fontos friss zöldségek és gyümölcsök, valamint a kiegyensúlyozott táplálkozásba beilleszthető hűtött húskészítmények. Az extra kedvezmények igénybevételével ráadásul tovább tudják csökkenteni az élelmiszerre fordítható kiadásaikat, ami további könnyebbséget jelenthet számukra” – emelte ki Tőzsér Judit a vállalat kommunikációs vezetője.

A 65 éves, illetve idősebb vásárlóiknak az extra kedvezmények felhasználásához be kell mutatniuk fényképes igazolványukat a pénztárnál. Az extra kedvezmények azonos termékek esetében egy vásárlás alkalmával legfeljebb 5 kilogramm/csomag/darab megvásárlására vehető igénybe, ami más kedvezménnyel nem vonható össze. Az akció időtartama 2024. február 15-21. A kedvezmények az önkiszolgáló kasszáknál nem érvényesíthetőek.

Az extra kedvezményekről és a feltételekről bővebben információ a www.lidl.hu/65evfelett oldalon olvasható.*

 

* A promóció valamennyi magyarországi Lidl áruházban 2024. február 15. napjától 2024. február 21. napjáig tart a készlet erejéig. A termékek már a promóciós időszak első napján elfogyhatnak. A promócióban csak 65 éves, illetve idősebb vásárlóink vehetnek részt*, kérjük a kedvezmény felhasználását pénztárainknál jelezni szíveskedjenek, a kedvezmény önkiszolgáló kasszáknál nem érvényesíthető. A kedvezmény kizárólag a friss zöldség és gyümölcs kínálatunkra, valamint hűtött húskészítmény termékeinkre vehető igénybe, más kedvezménnyel nem vonható össze, azonos termékből egy vásárlás alkalmával legfeljebb 5 kilogramm/csomag/ darab vásárolható meg. A friss húsok és a halból készült termékek nem minősülnek húskészítménynek. A kedvezmény minden teljesárú termékre vonatkozik. * Esetenként az életkort igazolni szükséges. Az adatkezelési tájékoztatót a lidl.hu/65evfelett aloldalon találják.

Sajtókapcsolat

Lidl sajtóosztály
sajto@lidl.hu

Letöltés

Letöltés (166.01 KB)

Megosztás

Egyéb dokumentumok
Tudj meg többet