A LIDL MAGYARORSZÁG IDÉN IS ELNYERTE A TOP EMPLOYER ELISMERÉST

18.01.2024 11:00:00 | Budapest

A független „Top Employers Institute” minden évben díjazza a világ legjobb munkáltatóit. A Lidl Magyarország idén sorozatban harmadik alkalommal került be a Top Employer minősítést elnyerő vállalatok sorába, és így az ország legjobb munkáltatói között tudhatja magát.

A Lidl idén először mind a 31 országban elnyerte a neves Top Employer minősítést, ahol rendelkezik áruházzal, és hetedszer szerezte meg a Top Employer Europe címet.

"Büszkék vagyunk arra, hogy a Lidl minden olyan országban Top Employer lett, amelyben van áruháza. A Lidl számára nagyon fontos, hogy a személyes felelősségvállalás, az esélyegyenlőség, a csapatmunka és a teljesítmény szempontjából a legjobb munkakörnyezetet kínáljuk dolgozóinknak" – mondta el Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője.

A Top Employer minősítéssel rendelkező vállalatok elkötelezettek amellett, hogy munkavállalóikat üzleti tevékenységük középpontjába helyezzék, és kiemelkedő munkakörülményeket biztosítsanak számukra. A Top Employers Institute a vállalatokat egy kérdőív alkalmazásával, az általuk megadott információk alapján értékeli. Ez 6 átfogó HR dimenziót és 20 HR-területet érint, köztük például a HR stratégiát, a munkakörülményeket, a toborzást, az oktatást és a jólétet, valamint a sokszínűséget és befogadást.

Mit jelent a Top Employer minősítés?

A Lidl számára a vonzó munkakörnyezet többek között azt jelenti, hogy a munkavállalók folyamatosan, lehetőségeiknek megfelelően fejlődhetnek, valamint, hogy a szakmai és a magánéletük kiegyensúlyozott kapcsolata is biztosított.

David Plink, a Top Employers Institute vezérigazgatója szerint: „A kivételes idők a legjobbat hozzák ki az emberekből és a szervezetekből. Ennek tanúi lehettünk az idei Top Employers minősítő programunkban: a Top Employer 2024 címet elnyerő vállalatok rendkívüli teljesítményt nyújtottak. Ezek a munkáltatók bebizonyították, hogy odafigyelnek munkavállalóik fejlődésre és jólétére, ezáltal kollektíven formálják a munka világát. Büszkén mutatjuk be a vezető emberközpontú munkáltatókat, a Top Employer 2024 elismerést elnyerő vállalatokat.”

Megjegyzés: Ázsiában a tanúsítás nem elérhető, így Ázsia nem vett részt a programban.


A Top Employers Institute-ról
A Top Employers Institute a kiemelkedő munkáltatói gyakorlatokat tanúsító globális intézmény. Tanúsítási programja révén lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy értékeljék és javítsák munkavállalói körülményeiket. A három évtizede alapított Top Employers Institute 122 országban/régióban már 2300 szervezetet tanúsított. Ezek a Top Employers Institute elismeréssel rendelkező vállalatok világszerte több mint 9 millió munkavállaló életére gyakorolnak pozitív hatást.

Sajtókapcsolat

Lidl sajtóosztály
sajto@lidl.hu

Letöltés

Letöltés (125.52 KB)

Megosztás

Egyéb dokumentumok
Tudj meg többet