MINDEN NEGYEDIK PÉKÁRU ÁRA CSÖKKEN A LIDL-NÉL

10.11.2023 11:00:00 | Budapest

Pékárukínálat a Lidl-nél

A Lidl nagyszabású, egész éves árcsökkentési programjának újabb lépéseként több tucat pékáru árát csökkenti szombattól. Ennek köszönhetően a pékáru kínálat negyede olcsóbb lesz, a csökkentés mértéke pedig több termék esetében a 15%-ot is eléri. A vállalat célja továbbra is az, hogy letörje az inflációt és vásárlói számára a lehető legjobb árakat tudja biztosítani. Az árcsökkentési program keretében összesen már több, mint 600 termék ára lett kedvezőbb január óta.

A Lidl Magyarország piacvezető áruházláncként elkötelezett aziránt, hogy vásárlóinak minden esetben a legjobb árakat biztosítsa. Mindezt mi sem mutatja jobban, mint hogy a Lidlnél volt a legolcsóbb az Árfigyelő kosara októberben átlagosan, a termékek egységára alapján*. Az alacsony árak mellett a magas minőségre is nagy hangsúlyt fektet a vállalat. A vásárlók visszaigazolása mellett a szakma is rendre elismeri a vállalat törekvéseit.

Az Év Boltja verseny keretében az Az Év Friss Pékáru Kereskedőjének megválasztott áruházlánc a megszerzett címhez méltóan rendkívül széles, friss, minőségi kínálattal rendelkezik, melyek közül több tucat szombattól az eddigieknél is kedvezőbb árat kap.

Tőzsér Judit a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője elmondta: „Az aktuális pékáru kínálatunk negyedét érinti legújabb intézkedésünk. A beszerzési árak csökkenéséből adódó, valamint azon is túlmutató árelőnyünk továbbadásával szombattól több pékárukhoz akár 15 százalékkal olcsóbban is hozzá lehet jutni, amivel jelentős mértékben támogatni tudjuk vásárlóinkat. A mérsékelt árú termékek között megtalálható lesz a valódi kovásszal készülő nosztalgia vekni, burgonyás rozsos és tökmagos kenyér is, csak úgy, mint a rendkívül nagy népszerűségnek örvendő túrós táska és a vajas fonott kalács. A speciális étrendet követők is megtalálhatják számukra a legmegfelelőbbet, többek között a szénhidrátcsökkentett vekni és a szénhidrátcsökkentett baguett is olcsóbb lesz.”

A vállalat a kormányzati törekvésekkel összhangban folyamatosan az élelmiszer-infláció letörésén dolgozik. Ezek közül az egyik legjelentősebb az év eleje óta tartó árcsökkentési programja, melynek keretében már több száz termék árát mérsékelte. Az árcsökkentett termékek között alapvető élelmiszerek és számos, a vásárlók körében közkedvelt, keresett árucikk is megtalálható.

*Az Árfigyelő napi kosarának kialakítása során a GVH Árfigyelőjében (arfigyelo.gvh.hu) megjelenített 62 termékkategóriából minden olyat figyelembe vettünk, amely aznap valamennyi kötelezett- üzletláncnál elérhető volt. Az adott kategóriában az egyes üzletláncok által feltöltött termékek közül a legkedvezőbb, országosan mindenki számára elérhető (azaz nem csak törzsvásárlói kártyával érvényesíthető kedvezményes árú) termékek egységárait októberben naponta üzletlánconként összesítettük, és az így kapott napi kosárértékek október havi átlaga nálunk volt a legalacsonyabb. Az átlagszámítás során a munkaszüneti- illetve a technikai hibával érintett napok nem kerültek figyelembevételre, és a számítás során kizárólag a termékek egységárait vettük alapul, a termékek kiszerelésétől függetlenül.

 

Sajtókapcsolat

Lidl sajtóosztály
sajto@lidl.hu

Letöltés

Letöltés (184.36 KB)

Megosztás

Egyéb dokumentumok
Tudj meg többet