ÉRTÉK ÉS MINŐSÉG NAGYDÍJAT KAPOTT 13 LIDL TERMÉK

08.09.2023 10:00:00 | Budapest

Érték és Minőség Nagydíjat kapott a Lidl

Összesen 13 hazai termékkel nyerte el a rangos Érték és Minőség Nagydíjat a Lidl Magyarország, melyet szeptember 7-én, a Gazdaság Ünnepén megrendezett ünnepélyes díjátadón vehetett át a vállalat. Az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy használata és vele a kitüntető cím viselése azon áruk, szolgáltatások, gazdasági szervezetek elismerése, amelyek tevékenységük során bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség ügye iránt és kiemelt fontosságot tulajdonítanak az egyetemlegesen jó minőségű áruk előállításának, illetve szolgáltatások nyújtásának.

A Lidl Magyarország közel 20 éve áll vásárlói rendelkezésére magas minőségű, kiváló ár-érték arányú termékeivel. A diszkontlánc számára fontos, hogy kínálatában minél nagyobb arányban legyenek minőségi magyar termékek, hogy ezzel a fogyasztói igényeket maximális kiszolgálja, egyben hozzájáruljon a magyar gazdaság sikereihez is.
A Lidl az idei évben 3 pályázat keretében két termékcsaláddal és egy termékkel önállóan pályázott: az új formába bújt régi kedvenc, a nosztalgia kifli termékcsalád 4 árucikkével (hagyományos ízvilág, teljes kiőrlésű, pur-pur lisztes és sajttal szórt változat), a Pikok Pure parasztkolbásszal, továbbá az édesszájú vásárlók igényeire reagálva nemrégiben bevezetett Confiserie Firenze sütemény termékcsaládba tartozó 8 finomsággal (habos szelet, kókuszkocka, mini sajtos roló, hólabda, piskótatekercs, mézes szelet, puncs szelet és zserbó szelet). A gondosan összeválogatott alapanyagoknak, a hazai szakemberek gondos munkájának és a magas minőségnek köszönhetően a termékek kiválóan szerepeltek a zsűri szigorú próbáján és ezzel elnyerték a rangos Érték és Minőség Nagydíjat.

Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője az elismerések átvételét követően elmondta: „A Lidl Magyarország a kiskereskedelmi szektor piacvezetőjeként kiemelt figyelmet szentel annak, hogy a vásárlók számára kiváló minőségű és jó ár-érték arányú termékeket kínáljon, és népszerűsítse, előnyben részesítse a magyar termékeket. Az Érték és Minőség Nagydíjon évről-évre megméretjük magunkat és az elnyert díjak rendkívül fontos szakmai visszaigazolását jelentik annak, hogy termékeink kimagasló minőséget képviselnek a hazai piacon. Mindemellett segítik a vásárlókat a tudatos választásban, akik a hazai termékek vásárlásával maguk is hozzájárulhatnak a magyar gazdaság erősítéshez.”

A Lidl Magyarország 2013-ban indította útjára a „Lidl a magyar beszállítókért” programját. A vállalat nem titkolt célja az volt, hogy a kormányzati törekvésekkel összhangban támogassa a magyar beszállítókat, kkv-kat, termelőket és ezáltal hozzájáruljon a hazai gazdaság fejlődéséhez.

Sajtókapcsolat

Lidl sajtóosztály
sajto@lidl.hu

Letöltés

Letöltés (164.74 KB)

Megosztás

Egyéb dokumentumok
Tudj meg többet