Tovább csökken a tejtermékek ára a Lidlben

02.06.2023 10:00:00 | Budapest

A Lidl Magyarország ismét több mint 60 tejtermék fogyasztói árát csökkenti, így egyes árucikkek akár 20%-kal kerülnek kevesebbe június 5-étől az áruházakban. A vállalat árcsökkentési programja és a kötelező akciók keretében nyújtott 20-50 százalékos kedvezmények jelentős megtakarítást jelenthetnek a magyar családoknak.

Hazánk piacvezető áruházlánca január elsejétől komoly árcsökkentési programot indított, melynek köszönhetően már több mint 500 termék ára mérséklődött, így ma már egyes termékek akár 40 százalékkal is olcsóbban megvásárolhatóak. Mindez annak köszönhető, hogy a vállalat a kedvezőbb beszerzési lehetőségből fakadó, valamint azon is túlmutató árelőnyét továbbadja vásárlóinak.

Most újabb mérföldkőhöz érkezett az áruházlánc árcsökkentési akciója, hiszen június 5-től több tucat tejtermék árát mérsékli. Ezek között megtalálhatóak alapvető tejtermékek, friss és tartós tejek, különböző sajtok, többféle ízesítésű joghurtok, tejitalok, tejdesszertek, valamint a vaj és a tejföl is. A Lidl Magyarország árcsökkentési programja mellett a június 1-jétől életben lépett kötelező akciók esetében pedig úgy döntött, hogy az előírt 10 százalék helyett, annál jóval nagyobb mértékű, 20-50% közötti kedvezményt biztosít vásárlóinak.

„A közel fél éve folyamatos árcsökkentés komoly megtakarítást jelenthet a vásárlóknak, hiszen újabb és újabb termékek kerülnek olcsóbban a polcokra. A tejtermékek körében ezúttal több mint 60 árucikk árát mérsékeljük, az árcsökkentés mértéke akár a 20 százalékot is elérheti. A folyamatos árcsökkentés, valamint a kötelező akciók keretében biztosított, az előírtnál jóval nagyobb engedmények biztosítása is vállalatunk azon célkitűzését szolgálja, hogy a Lidl az eddigieknél is erősebben álljon a magyar családok mellett” – emelte ki Tőzsér Judit, a vállalat kommunikációs vezetője.

 

Sajtókapcsolat

Lidl sajtóosztály
sajto@lidl.hu

Letöltés

Letöltés (141.57 KB)

Megosztás

Egyéb dokumentumok
Tudj meg többet