A LIDL LESZ A LIDL-TREK UCI WORLDTOUR CSAPAT FŐSZPONZORA

30.05.2023 10:00:00 | Budapest

A Lidl megerősíti a kerékpársport iránti elkötelezettségét és a Lidl Trek UCI WorldTour csapat főszponzorává, valamint stratégiai partnerévé válik. A nemzetközi kerékpársport egyik vezető csapatával kötött hosszú távú partnerség a 2023. június 30-án kezdődő női Giro d'Italiával, valamint a 2023. július 1-jén megrendezésre kerülő férfi Tour de France-ral kezdődik.

Ez a partnerség nem is illeszkedhetne jobban egymáshoz: két nemzetközi márka, amelyeket a teljesítmény iránti elkötelezettségük egyesít. A Lidl és a Trek ambiciózus közös terveket szőnek. Céljuk, hogy olyan csapatot építsenek a globális kerékpársportban, amely izgalommal tölti el és inspirálja a sportág rajongóit, a női és férfi bajnokok következő generációját, valamint minden kerékpárost, legyen az szabadidős vagy profi versenyző. A két vállalat a partnerség során nem csak a sportsikerekre összpontosít, hanem az egészségre is, amely magában foglalja a testmozgást, a sportot és a tudatos táplálkozást. Társadalmi felelősségvállalásuk részeként mindkettőjük számára alapvető fontosságú az egészséges és aktív életmód népszerűsítése.

"Szeretnénk példát mutatni a fenntartható kerékpározás terén. Ezért is örülünk, hogy egy erős, sokszínű, nemzetközi élsportolókból álló csapatot támogathatunk. Meggyőződésünk, hogy az egészséges táplálkozás és a sportos, aktív életmód erősíti az emberek jóllétét. Ahogyan a Lidl termékei mindenki számára elérhetőek, úgy a kerékpározás is. Ez a sport mindenki számára alkalmas, aki aktívabb szeretne lenni a mindennapokban. Célunk, hogy ezt az üzenetet minél több emberhez eljuttassuk." - mondta Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője.

„Küldetésünk egyik fontos eleme, hogy kiváló ügyfélkiszolgálást nyújtsunk vásárlóinknak és egyértelmű, hogy a Lidl is hasonlóan gondolkodik” – mondta John Burke, a Trek elnöke –"Alig várjuk, hogy szorosan együttműködjünk a világ legjobb kerékpáros csapatainak felépítésében, miközben egyre több embert inspirálunk a kerékpár használatára."

 

Sajtókapcsolat

Lidl sajtóosztály
sajto@lidl.hu

Letöltés

Letöltés (153.28 KB)

Megosztás

Egyéb dokumentumok
Tudj meg többet