Olcsóbban kínálja a Lidl a húsvéti sonkákat

23.03.2021 12:00:00 | Budapest

Az idei húsvéti időszakban a tavalyi évhez képest szinte minden sonkát olcsóbban kínál a Lidl, mely az ünnephez közeledve nagy könnyebbséget jelenthet a magyar családoknak. A vállalat előzetes kalkulációi alapján idén 10%-kal magasabb forgalomra számít ebben a termékkategóriában.

A diszkontlánc számára fontos, hogy minden esetben széles választékkal várja vásáróit, így az idei húsvéti kínálatban is a sonkák széles palettáját kínálja. Ennek köszönhetően megtalálhatóak mind a pulykából, mind pedig a sertésből készült termékek, melyek változatos elkészítési formákban kerülnek a polcokra. Sőt, a méltán népszerű Hazánk Kincsei saját márkás és egyéb, magyar beszállítóktól érkező termékek nem csak a kiváló minőségre jelentenek garanciát, hanem a klasszikus hazai ízvilágra is.

Fontosnak tartjuk, hogy vásárlóink számára mindig a lehető legkedvezőbb árú, ugyanakkor magas minőségű termékeket kínáljuk. A húsvéthoz közeledve 14-féle sonkából választhatnak a fogyasztók, melyek közül 10 alacsonyabb áron vásárolható meg, egy termék esetében változatlan marad az ár, illetve két újdonság is bekerült a kínálatba. Áremelkedés, melynek mértéke 5%, egyetlen terméknél mutatkozik. Bízunk benne, hogy ezzel is hozzájárulhatunk ahhoz, hogy a családi ünnep a lehető legszebb legyen.” – mondta Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője.

A vállalat a sonkák esetében a tavalyi évhez képest 10%-kal nagyobb forgalomra számít, de felkészült a növekő keresletre, áruellátása maximálisan biztosított az egyéb termékeket tekintve is. Mindemellett kiemelt figyelmet fordít arra is, hogy minél nagyobb arányban kínálhasson magyar árut és megbízható üzleti partnerként álljon a magyar termelők mellett, mindezzel támogatva a hazai gazdaság fejlődését és versenyképességét. Az áruházlánc 2013-ban – összhangban a kormányzati törekvésekkel – életre hívta a „Lidl a magyar beszállítókért” programot, melynek eredményeként mára már 437 magyar beszállító partnerrel dolgozik együtt és immár rendkívül széles palettáról, több mint 3800 hazai termék közül válogathatnak a vásárlók.

Sajtókapcsolat

Lidl sajtóosztály
sajto@lidl.hu

Letöltés

Letöltés (154.17 KB)

Megosztás

Egyéb dokumentumok
Tudj meg többet