A legvonzóbb munkáltatók között a Lidl

08.10.2019 12:00:00 | Budapest

Első alkalommal nyerte el a Lidl Magyarország a legjobb FMCG-munkahely Nívódíjat, valamint a retail kategóriában a 2019 Legvonzóbb Munkahelye Díj  2. helyezését a diákok választása alapján, melyeket a PwC Magyarország által végzett kutatás eredményei alapján ítélt oda a zsűri.

A PwC Magyarország immáron negyedik éve végzi a 16-28 éves korosztály körében a munkavállalási preferenciák vizsgálatát, 2017 óta az FMCG és Retail ágazatokban is. A felmérésben az 56 000 főből álló adatbázisból idén közel 36 000 középiskolában vagy felsőoktatási intézményben tanuló diák és pályakezdő fiatal vett részt, ahol kiderült, hogy a jövő munkavállalói számára a leendő munkahelyük kiválasztásakor az első helyen a rugalmas munkavégzés lehetősége, a második helyen a kiszámítható munkaterhelés, míg a harmadik helyen a megfelelő alapfizetés a legmeghatározóbb tényező.

A Lidl Magyarország idén két díjat is átvehetett a szervezőktől. A Trade Magazin a PwC-vel több éve tartó együttműködés keretében Nívódíjat alapított 2017-ben az FMCG iparági és Retail kategóriák összevont díjazására. A vállalat első alkalommal nyerte el „A legjobb FMCG-munkahely Nívódíjat” a „Best of FMCG Employers Excellence Award 2019 Students’ Choice” néven. Az elismerést az a négy vállalat kapta, amelyeket a felmérés során legtöbbet neveztek meg konkrétan a válaszadók, hogy számukra az adott vállalat lenne a leginkább kedvelt munkahely az FMCG szektorban. A Lidl ezen felül elnyerte retail kategóriában „2019 Legvonzóbb Munkahelye Díj 2. helyezését".

Büszkék vagyunk arra, hogy az FMCG szektor legjobbjaként bekerültünk Magyarország legnépszerűbb munkáltatói közé. Ez komoly elismerést jelent számunkra, hiszen a jelenlegi trend és a fiatal generációk igényei folyamatos kihívások elé állítják a vállalatot. Az FMCG szektor meghatározó foglalkoztatójaként kiemelt figyelmet fordítunk munkavállalóink elismerésére, évről évre rengeteg erőfeszítést teszünk a munkahelyi körülmények, a juttatási csomag, és a karrier- és fejlődési lehetőségek fejlesztése érdekében. Felelős vállalatként nap mint nap azon dolgozunk, hogy olyan intézkedéseket valósítsunk meg, amelyek tovább erősítik a minőség és a fenntarthatóság melletti elköteleződésünket úgy, hogy közben megóvjuk a környezetünket a jövő számára. A társadalom meghatározó szereplőjeként komolyan vesszük felelősségünket. Mindezek együttvéve tovább erősítik munkavállalóink bizalmát. Hiszünk benne, hogy munkavállalóink elégedettsége a vállalatunk sikerének kulcsa, melyet a most elnyert díjak is bizonyítanak. – mondta Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője.

Sajtókapcsolat

Lidl sajtóosztály
sajto@lidl.hu

Megosztás

Tudj meg többet