termékkínálat Lidl

A fenntarthatóbb termékkínálatért

Ismerje meg fenntartható alapanyag-beszerzésinkkel kapcsolatos állásfoglalásainkat

TUDATOS TÁPLÁLKOZÁS BESZERZÉSI POLITIKA

Beszerzési politikáink a fenntarthatóság jegyében

TUDATOS TÁPLÁLKOZÁS BESZERZÉSI POLITIKA

Minőségbiztosítás és átláthatóság

ISO 9001

Szigorú minőségirányítási rendszer

A Lidl Magyarország fontosnak tartja, hogy vásárlói számára kiváló minőségű termékeket kínáljon, ezért minőségbiztosítási osztálya folyamatosan ellenőrzi a beszállítókat és a termékek minőségét. A Lidl minőségtudatossága az általa végzett tevékenységekre is kiterjed, ennek megfelelően a minőségbiztosítási osztály szigorú minőségirányítási rendszer szerint működik, amelyet a Bureau Veritas Certification szervezet tanúsított az ISO 9001:2015 szabvány követelményei alapján.

ellenőrzött állateledelek

Ellenőrzött állateledelek

Minden speciális jelöléssel rendelkező kutya- és macskaeledelt a Lidl kutyákkal és macskákkal ellenőrzi házias körülmények között. Ezek az úgynevezett elfogadhatósági tesztek kiválasztott németországi magánháztartásoknál történnek a Biodata Analytik GmbH intézet felügyelete alatt.

átláthatóság Lidl

Jelölőrendszer speciális termékeinknek

2020 júliusában új jelölőrendszert vezetett be a Lidl Magyarország, amelynek köszönhetően az egészségtudatos, valamint ételintoleranciában szenvedő vásárlók sokkal gyorsabban és egyszerűbben igazodhatnak el a termékek között, és vásárolhatják meg a számukra legmegfelelőbbet. Az ártáblákon immáron a laktózmentes, gluténmentes, bio, vegetáriánus, vegán, GMO-mentes, hozzáadott cukor nélküli, sócsökkentett, cukorcsökkentett és a magyarországi gyártóhelyről származó termékeket különböző szín és piktogram jelöli az áruházakban.