egyéb kiadványaink

2022. évi energetikai szakreferensi jelentés

Itt érhető el a Lidl Magyarország 2022. évi energetikai szakreferensi jelentése a Vállalat energiafogyasztásáról, valamint az energiahatékonysági és szemléletformálási intézkedéseiről.

2021. évi energetikai szakreferensi jelentés

Itt érhető el a Lidl Magyarország 2021. évi energetikai szakreferensi jelentése a Vállalat energiafogyasztásáról, valamint az energiahatékonysági és szemléletformálási intézkedéseiről.

2020. évi energetikai szakreferensi jelentés

Itt érhető el a Lidl Magyarország 2020. évi energetikai szakreferensi jelentése a Vállalat energiafogyasztásáról, valamint az energiahatékonysági és szemléletformálási intézkedéseiről.

2019. évi energetikai szakreferensi jelentés

Itt érhető el a Lidl Magyarország 2019. évi energetikai szakreferensi jelentése a Vállalat energiafogyasztásáról, valamint az energiahatékonysági és szemléletformálási intézkedéseiről.

2018. évi energetikai szakreferensi riport

Itt érhető el a Lidl Magyarország 2018. évi energetikai szakreferensi jelentése a Vállalat energiafogyasztásáról, valamint az energiahatékonysági és szemléletformálási intézkedéseiről.

2017. évi energetikai szakreferensi jelentés

Itt érhető el a Lidl Magyarország 2017. évi energetikai szakreferensi jelentése a Vállalat energiafogyasztásáról, valamint az energiahatékonysági és szemléletformálási intézkedéseiről.