Szelektív kidobós Lidl

Szelektív kidobós

Fókuszban a szelektív hulladékgyűjtés

Vállalatként kiemelten fontos számunkra a környezeti fenntarthatóság, melynek része a szelektív hulladékgyűjtés is. Munkánk során nagy hangsúlyt helyezünk a megfelelő szortírozásra, hiszen ezzel érhetjük el, hogy minél magasabb arányban újrahasznosításra kerüljenek a hulladékok, kevésbé terhelve ezáltal természeti környezetünket.

De mi a helyzet az otthonunkban keletkezett szeméttel? A háztartási hulladékok szelektív gyűjtésével mi is hozzájárulhatunk bolygónk védelméhez. Ahhoz, hogy a család számára természetes rutinná váljon az általa termelt hulladék külön gyűjtése, szükséges, hogy a gyermekek is minél korábban megismerkedjenek az alapokkal. Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani Szelektív kidobós feladatlapjainkkal. Kakukktojás és Labirintus foglalkoztatóink a legkisebbeknek szólnak.

 

Szelektív hulladékgyűjtés játékos formában

Kakukktojás

Szelektív kidobós – Kakukktojás játék a kisebbeknek

Kisujjadban van, hogy melyik hulladékot hová kell dobni?

Akár profi vagy a szelektív gyűjtésben, akár csak most ismerkedsz a praktikákkal, most gyakorolhatsz vagy próbára teheted tudásodat.

Kattints, töltsd le és játssz!

Találd meg a Kakukktojásokat!

Szórakozva tanulás a szelektív hulladékgyűjtésről

Labirintus

Szelektív kidobós – Labirintus játék a kisebbeknek

Te is segítenél szüleidnek az otthoni hulladék helyes szortírozásában, de nem mindig tudod, hogy a szemetet melyik kukába dobd?

Most gyakorolhatsz!

Találd meg a helyes utakat a labirintusban, hogy ügyes szelektáló lehess.

Kattints, töltsd le és játssz!