Minőségi követelményeink

Minőségi követelményeink

A Lidl által garantált minőség

A Lidl saját márkás termékeinek vonzó ára és  minősége a legmagasabb prioritást kapja. Ezt ígérjük a vevőinknek, ez egy követelmény önmagunkkal szemben és ez motivál bennünket nap mint nap.
Termékeinknek a fenntarthatóság jegyében történő minőségi továbbfejlesztése érdekében a Lidl egyedülálló minőségirányítási rendszerének keretein belül folyamatos eszmecserében és párbeszédben vagyunk gyártóinkkal és beszállítóinkkal. A saját márkás termékeinkkel szemben a beszállítóinkkal együtt szigorú minőségi kritériumokat támasztunk és márkáink minőségét szakértőink és független intézmények által következetesen ellenőriztetjük. Minden folyamatnak eleget kell tennie a biztonsági- és a minőségi előírásoknak.

Elégedett vásárló

A mi mércénk a vevőink elégedettsége

Mindig szívesen fogadjuk vásárlóink visszajelzéseit és javaslatait. Termékeink minőségére vagy biztonságosságára vonatkozó figyelmeztetéseket azonnal kivizsgáljuk. A fogyasztók védelme érdekében vészhelyzetek esetén a termék értékesítését azonnal beszüntetjük, tájékoztatjuk vásárlóinkat és szükséges esetben nyilvánosan visszahívjuk az érintett terméket.

díjaink

Kitüntetett minőség

Akár a fogyasztóvédelmi szervezetek akár a terméktesztek – a Lidl saját márkás termékeit folyamatosan kitűntetésekben részesítik és kiválónak értékelik a fogyasztói- és szakmai szervezetek terméktesztjei. A Lidl saját márkás termékeinek kiválóságát független tesztek bizonyítják.

Legmagasabb minőség és biztonsági standard

A Lidl Magyarországnál a minőségbiztosítás a legfontosabb, mivel a frissesség és a minőség élelmiszereinknél gondtalan élvezetet nyújt. A nem-élelmiszer termékeink, mint az elektromos szerszámok, konyhai gépek vagy játékok is megfelelnek a legmagasabb biztonsági követelményeknek.

Lidl nemzetközi áruellenőrző rendszerrel rendelkezik, hogy az előre nem látható, nemkívánatos események során a minőségbiztosításhoz a helyes intézkedést válasszuk. Minden termék visszakövethető és egyértelműen beazonosítható, a Lidl üzletektől kiindulva a logisztikai központokon keresztül egészen a gyártásig. Garantáljuk a visszáru és az áruvisszahívás megbízható kezelését. A beszállítókkal, gyártókkal és termelőkkel együttműködve minden nap megbízható partnerként számíthatnak ránk.
 

Élelmiszerekkel szembeni követelményünk

Élelmiszerekkel szembeni követelményünk

Élelmiszereinkről biztonsággal állíthatjuk, hogy zamatosak: Mielőtt a saját márkás termékeink eladásra kerülnek, tüzetesen megvizsgáljuk és leteszteljük őket. A belső minőségi ellenőrzésünkkel párhuzamosan, független és elismert vizsgáló intézményeket bízunk meg termékeink mikrobiológiai, kémiai, fizikai és szenzoros vizsgálataival.

A termékjelölést is ellenőrizzük: Meggyőződünk róla, hogy minden összetevőt hiánytalanul és helyesen tűntettünk fel a csomagoláson. Ez segítséget jelent a speciális táplálkozást követőknek vagy az allergiásoknak, akik a csomagoláson minden információt azonnal megtalálhatnak az allergénekre és az összetevőkre vonatkozóan.
 

Fő a biztonság: a mixertől a gyermekjátékokig

Fő a biztonság: a mixertől a gyermekjátékokig

Egy fontos minőségi kritérium számunkra a termékeink biztonságossága. Így már a gyártás során ügyelünk arra, hogy minden nem-élelmiszer (non-food) termékünk megfelelő működtetés mellett veszélytelenül használható legyen. A Lidl-nek saját nyomonkövetési ellenőrzőrendszere van minden gyártási telephelyen és gyártási folyamatban. A biztonsággal összefüggő kötelezettségeknek való megfeleléshez a termékeket független vizsgáló intézmények ellenőrzik, nemzetközileg elfogadott standard alapján – függetlenül attól, hogy hol gyártották a terméket.