karbonsemleges termékek Lidl

Karbonsemleges termékek

Karbonsemleges termékek

A Lidl-nél minden nap azon dolgozunk, hogy megfeleljünk a termékkínálatunkra vonatkozó minőségi követelményeknek. Ehhez kiváló minőségű és fenntartható termékkínálat törekszünk. Ezen ígéretet csak akkor tudjuk betartani, ha felelősséget vállalunk termékeinkért az alapanyagoktól egészen üzleteink polcáig. Partnereinkkel együtt teszünk elkötelezettségünkért, olyan termékkínálat kialakításáért, mely az embereket és a környezetet is tiszteletben tartja.

Ígéretünk a termékkínálatunkkal kapcsolatban

Szeretnénk vásárlóinknak magas minőségű és fenntartható termékválasztékot biztosítani a szokásos kedvező Lidl árakon. Folyamatosan felülbíráljuk saját intézkedéseinket és törekszünk az optimális megoldásra a termelés során partnereinkkel együttműködve és az egész ellátási lánc mentén.

A Lidl aktívan támogatja a klímavédelmet

A Schwarz Csoport Science Based Target kezdeményezéshez való csatlakozásával a Lidl Magyarország elkötelezi magát a konkrét, tudományosan megalapozott klímacélok mellett és stratégiai megközelítést alkalmaz a klímavédelemben. Ebben az összefüggésben elkötelezettek vagyunk különböző intézkedések mellett, például üzleteink energiahatékonyságának növelése iránt.

Általános klímavédelmünk fontos eleme a fenntartható termékválaszték. A Lidl karbonsemleges termékekkel bővíti kínálatát az összes saját márkájú Vemondo és W5 Eco termékeink mostantól karbonsemlegesek.

Karbonsemleges termékek a Lidl kínálatában

A Lidl karbonsemleges termékeket kínál termékszortimentjében. Ez azt jelenti, hogy a vásárlók tudatosan választhatnak klímabarátabb alternatívákat a hagyományos termékek mellett, ezáltal hozzájárulva a klímavédelemhez. A vásárlóknak ebben segítségére van a Lidl. Tapasztalt partnerekkel dolgozik együtt az üvegházhatású gázok semlegesítésében, melyek során olyan klímavédelmi projektek kerülnek támogatásra, melyek magas minőségi követelményeket követve kerülnek kiválasztásra. A projektek lehetővé teszik a Lidl számára, hogy a gyártás, szállítás és ártalmatlanítás során keletkező kibocsátások semlegesítésre kerüljenek. Ugyanakkor csak azok a termékek vehetők figyelembe, melyek alapvetően kevesebb üvegházhatású gázkibocsátással járnak, mint alternatíváik, például a zab alapú italok. Ennek oka, hogy szeretnénk vásárlóinknak klímabarátabb lehetőséget kínálni.

A Lidl az állandóan rendelkezésre álló, karbonsemleges termékkínálat bővítésével hozzájárul a Párizsi Klímaegyezményhez. A jövőben a vállalat meg fogja vizsgálni, hogy hogyan lehet hosszú távon elkerülni, csökkenteni vagy semlegesíteni a CO2-kibocsátást az ellátási láncban és így fokozatosan további klímabarát termékeket kínálni.

Karbonsemleges termékeink

karbonsemleges Vemondo rizsital

Vemondo bio kókusz-rizs ital

Karbonsemleges vegán pizza Lidl

Vemondo pizza

Karbonsemleges vegán tofuLidl

Vemondo Tofu

karbonsemleges zabital Lidl

Vemondo Növényi ital

karbonsemleges biopizsama

Lupilu biopamut baba pizsama

karbonsemleges női top

ESMARA Kismama biopamut top

W5 Nature

W5 Nature